Dag lieve mensen,
Voortaan ga ik ook foto’s en berichten delen , ik krijg hier natuurlijk wel hulp bij want typen daar ben ik nog niet goed in ?
Vandaag wil ik jullie kennis laten maken met mijn tweelingzusje Ecrin, ze is niet alleen mijn zusje maar ook mijn steun en beste vriendin. De dagen dat ik verdrietig of moe ben wil ik het liefst dat ze bij me is. ?
Ook moedigt ze me altijd aan om uitdagende dingen te doen: Mama had haar grote knuffels op de hoge kleding kast gezet, Ecrin kon er zelf niet bij dus vroeg ze aan mij of ik haar wilde helpen omdat ik haar grote broer ben??
Naast de kledingkast stond de commodekast, ik moest eerst hierop klimmen en dan haar knuffels pakken, terwijl ik aan het klimmen was hoorde ik haar roepen “KOM OP YIGIT JE KUNT HET!”??
En toen kwam mama ons kamer binnen, en ik gaf natuurlijk Ecrin de schuld hihi?
Soms hebben we weleens ruzie, maar dit duurt nooit lang!
PS; Wil jij mij helpen met mijn gevecht tegen DE STOMME MONSTERS in mijn buik?
Doneer dan alsjeblieft naar:
Iban : NL 19 ABNA 0542 1828 82 tnv Stichting Yigit
of klik op: http://nl.dreamordonate.com/dr…/yigits-battle-neuroblastoma/
Vonden jullie mijn bericht leuk, en willen jullie dat ik meer foto’s met verhalen deel? Laat dan als reactie een ❤hartje achter.
GROETJES: ASLAN YUREKLI YIGIT KOCYIGIT?

5 Comments

 1. Manuel schreef:

  ❤️

 2. Dondunaz schreef:

  We houden van je Yigit❤️❤️

 3. Agrili schreef:

  Alles komt insAllah goed, Allah is groot .. ?

 4. Eva schreef:

  Je bent een kanjer!!! <3

 5. Elif Ulutas schreef:

  Hallo lieve Yiğit, ik wil tegen je zeggen dat ik jou ontzettend stoer vind. Leuk om jouw verhalen te lezen en over jouw zusje dat zij ook nog eens zo lief voor jou is. Je bent voor mij eigenlijk ook echt wel een kanjer, een strijder een soldaat. İk hoop dat die stomme monsters snel uit jouw buikje zijn. İk help jou ermee. Liefs Elif

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.